Image module
Image module
Image module

EVENTS

Een belangrijk doel van de stichting is de verbinding met zoveel mogelijk mensen (binnen én buiten de beoogde doelgroep van een project) aan te gaan. We doen dit door regelmatig bijeenkomsten te organiseren in de vorm van viewings, workshops en een doorlopende tentoonstelling van het gemaakte en aangeleverde werk.
Kers op de taart is het jaarlijkse Collecting Stories (film) festival. In september staat de eerste editie op het programma en het beloofd een bijzondere dag te worden!

viewings

Drie keer  per jaar organiseert de stichting een viewing, oftewel een voor-premiere van een film of project. De viewings worden gehouden in een filmzaal en voorafgegaan door een lezing van de maker(s). De viewings zijn exclusief voor donateurs  van de stichting, genodigden, pers en fondsen. De volgende data staan (onder voorbehoud) gereserveerd voor de viewings in 2024:
zondag 7 april 2024
zondag 7  juli 2024
zondag 3 november 2024
Alle viewings vinden plaats in Amsterdam. De exacte locatie wordt een maand van tevoren bekend gemaakt. (in verband met aantal bezoekers en invulling programma)

workshops

Vier keer per jaar organiseert de stichting een workshop met als thema ‘storytelling’. De invalshoek kan per workshop en/of workshop-begeleider variëren. Data, onderwerpen, locaties en kosten volgen binnenkort…

festival

Jaarlijks in september organiseert de stichting een (film)festival waarop de geproduceerde films vertoond worden, naar waar ook ruimte is voor aangeleverde of aangekochte films, lezingen, workshops en ruimte voor netwerken en entertainment. De exacte data, locatie, programma en prijzen volgen binnenkort…