projecten

Image module

SMALL CHANGE

leefbaarheid
Op veel oorzaken van klimaatverandering hebben wij geen grip. Ze hebben te maken met politiek, grote belangen en verdienmodellen.
Small Change gaat juist over wat mensen wél kunnen doen. Het gaat over kleinschalige initiatieven die, wanneer ze navolging vinden, een grote impact hebben op een leefbare aarde.
Collecting Stories gaat die initiatieven ophalen, vastleggen én de wereld insturen om daarmee een verandering in gang te zetten…
Small Change projectplan
Image module

TURNING 50

levensloop
Hoe is het om ‘middenin’ het leven te staan? Heb je ‘balans’ gevonden? Ben je nog niet oud, of niet zo jong meer; waar denk je te staan op jouw levenslijn?
We vragen aan mensen van 50 jaar oud, in 50 landen, in het midden van dat land. Het resultaat is een boeiende roadtrip waarin balans, ervaring, toekomst en verleden centraal staan.
Gewone mensen, even oud, ruw en ongefilterd vastgelegd. Lees het volledige projectplan hieronder voor alle informatie en de trailer…
Turning 50 projectplan
Image module

AFFECTED

levensloop
Affected is een serie filmportretten over jongeren en jongvolwassenen die in een bepaalde leefsituatie zijn gekomen door de keuzes van ouders of verzorgers. 
Beseffen ouders zich hoeveel invloed hun keuzes kunnen hebben op (jonge) kinderen? En hoe gaan diezelfde kinderen later als jongvolwassenen hiermee om?
In ‘affected‘ gaan we opzoek naar antwoorden op deze vragen en geven we de geportretteerden de regie om hun verhaal te doen…
Affected projectplan